Jullie begrijpen dat de meiden vooraf toch wel wat nerveus waren, maar daar was tijdens de wedstrijd echter niets meer van te merken. Zelfs bij een dikke achterstand in de 2e set, hielden de meiden het hoofd koel en kwamen puntje voor puntje terug door deze set uiteindelijk met 25-16 te winnen. De meiden van Jonas hadden aan 3 gewonnen sets voldoende, maar zij wonnen uiteindelijk alle 4 de sets! De laatste set ging zelfs met 25-9 naar de meiden van Jonas. Helemaal top en gefeliciteerd!
De vreugde was enorm en namens de bond kregen ze een mooie medaille.

22 maart 2016

De eerste winterkampioen!

Zaterdag 5 december waren de meiden van Jonas C2 al vroeg op. Om 10.00 uur moesten zij een belangrijke volleybalwedstrijd spelen tegen VCC’92 uit Wormerveer in de Walvis. Zij konden namelijk kampioen worden van de eerste seizoenshelft. En dat op 1 wedstrijd voor het einde! Jullie begrijpen dat de meiden vooraf […]