Evenementen in november 2022

Vrijwilligers gezocht!!
9 februari 2022
Fluitschema en Zaaldienstrooster seizoen 2022-2023
4 september 2022
Alles

Dag van de Sport – Zaterdag 27 augustus 2022

Ook wij als volleybalvereniging doen dit jaar weer mee aan de ‘Dag van de Sport’ in onze eigen vertrouwde sporthal. Zie hieronder alvast wat meer informatie over dit sport event in Beverwijk.

De dag van de Sport
Zaterdag 27 augustus 2022 vindt de Dag van de Sport in Beverwijk plaats. Na het succes van vorig jaar willen alle deelnemende sport- en beweegaanbieders in Beverwijk nog meer mensen laten zien hoe leuk sporten is!

Tijdens de Dag van de Sport op zaterdag 27 augustus zetten meer dan 25 sportaanbieders in Beverwijk hun deuren open en kan iedereen de hele dag gratis de sporten ervaren die hij/zij/hen wil. Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jouw familie, vrienden, collega’s en klasgenoten over deze dag en nodig ze uit om mee te doen. Het is het ideale moment om meerdere sporten en activiteiten uit te proberen. Iedereen is welkom, of je 2 jaar bent of 100! Aanmelden is niet nodig en na afloop krijgt iedereen ook nog een strippenkaart voor vijf gratis proeflessen.

Wat is de Dag van de Sport?
Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past echt bij jou? Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie met lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan zaterdag 27 augustus om dit te ervaren.

In samenwerking met het Sportakkoord Beverwijk zetten heel veel (sport)verenigingen en (sport)organisaties op zaterdag 27 augustus 2022 net als vorig jaar hun deuren open. Met elkaar maken we er weer een feestje van!

Meer informatie over de Dag van de Sport?
Ga naar de website www.dagvandesport.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *