Corona protocol vv Jonas

26 augustus 2020

Corona protocol vv Jonas

Corona protocol vv Jonas en sporthal de Walvis

Beste bezoekende verenigingen en officials,

Binnenkort komen jullie naar sporthal de Walvis in Beverwijk. We heten jullie alvast van harte welkom, maar vragen jullie wel kennis te nemen van een aantal maatregelen en afspraken die in de sporthal gelden en daarnaar te handelen.

De algemene afspraken:

• Houd 1,5 meter afstand
  • Geen handen schudden
  • Hoest en nies in de elleboog
  • Bij klachten blijf je thuis
  • Geef elkaar de ruimte

Daarnaast heeft de sporthal zijn uiterste best gedaan om de zalen ‘Coronaproof’ te maken. Wanneer we ons allemaal aan onderstaande afspraken houden, houden we het risico op besmetting zo klein mogelijk en kunnen we allemaal weer genieten van het volleybal.

• Supporters zijn niet welkom
  • De sportkantine zal gesloten zijn
  • Denk er aan om het DWF al thuis in te vullen.
  • Kom zo veel als mogelijk omgekleed naar de sporthal.
  • In de kleedkamers geldt de 1,5 regel. Het maximaal aantal personen in de kleedkamer is 8.
  • Alleen de teams met coach mogen in de zaal komen.
  • Speel je in de eerste ronde, ga direct naar je eigen veld. Na afloop van je wedstrijd graag zo snel mogelijk richting kleedkamer/huis, zodat de volgende ronde het veld kan gaan gebruiken.
  • Speel je in de tweede ronde, wacht niet in de zaal, maar op de tribune. Deze is te bereiken via de zaal. Als je de zaal binnenkomt zit rechts in de hoek een deur die toegang tot de tribune geeft. Ook hier geldt de 1,5 meter afstand regel.
  • Bij elk veld zijn schoonmaak/desinfectiemiddelen aanwezig om de bank schoon te kunnen maken na een veldwissel.
  • De verenigingsscheidsrechter zal gebruik maken van een handfluit.
  • Chauffeurs die mee komen bij de jeugd nemen plaats op de tribune.

Aan officials ook het verzoek om omgekleed naar de sporthal te komen. Mocht men toch gebruik willen maken van een kleedkamer, de sleutel van de scheidsrechters kleedkamer ligt op de wedstrijdtafel bij binnenkomst. Er mag 1 persoon tegelijk gebruik maken van deze kleedkamer. Laat geen spullen achter in de kleedkamer en leg de sleutel na gebruik weer terug op tafel, zodat collega officials ook gebruik kunnen maken van deze kleedkamer.

Mocht het nu onverhoopt voorkomen dat je op het laatste moment moet afzeggen ivm corona verschijnselen, graag contact opnemen met covid@vvjonas.nl.

We wensen iedereen een sportieve wedstrijd toe en vertrouwen op een ieders medewerking.

Bestuur vv Jonas.