Zaaldienstschema, Fluitbeurten, Invallersbepaling en nieuwe spelregels

19 augustus 2019

Zaaldienstschema, Fluitbeurten, Invallersbepaling en nieuwe spelregels

Beste volleyballers

Het seizoen staat op punt van beginnen, op 9 september mag H4 z’n eerste (uit-)wedstrijd spelen.

Om het seizoen goed met elkaar te laten verlopen zullen we met elkaar de zaaldiensten en fluitbeurten moeten verdelen. Bijgevoegd het fluitschema voor komend seizoen (in januari komt er een bijgewerkt versie ivm jeugdwedstrijden in de 2e seizoenshelft) en het zaaldienstrooster.

Voor wat betreft fluiten, fluiten is een teamverantwoordelijkheid, als je niet kan, vraag een van je teamgenoten, laat in ieder geval niet andere teams de dupe worden.
Omdat de zaaldienst voor sommigen ‘nieuw’ is, heb ik ook bijgevoegd hoe/wat de zaaldienst moet doen (‘zaaldienst vv Jonas’) en hoe het zit met de reclameschermen (‘schermen’).

Voor dit jaar zijn er enkele spelregelwijzigingen doorgevoerd, ook die zijn bijgevoegd en tot slot uitleg over een aangepaste/nieuwe invallersregeling.

Als je vragen hebt laat het mij of de TC weten (er is altijd iemand van ons in de zaal om je vragen direct te beantwoorden).

Groeten Rolf van der Scheer
Wedstrijdsecretariaat – vv Jonas

Doe je online aankopen bij je favoriete webshop via sponsorkliks op de Jonas site. Het kost jou niets en vv Jonas krijgt een kleine provisie ☺️.

Fluitschema

Fluitschema 2019-2020