Jonas en de privacywetgeving
18 mei 2018
Korte terugkoppeling ALV 13/9
17 september 2018
Alles

Intersport Veldhuis 45 jaar

Beverwijk – Intersport Veldhuis aan de Breestraat 10-14 in Beverwijk bestaat 45 jaar en dat wordt gevierd met haar klanten! Op elk tweede artikel krijgt men 45% korting en elke 45e betalende klant krijgt een feesttaartje  gemaakt door Patisserie Leek. Deze jubileumaanbiedingen gelden op vrijdag 25 mei, zaterdag 26 mei en koopzondag 27 mei, dus kom langs en profiteer hiervan.

45 jaar geleden begonnen als Sport en Campingshop Veldhuis naast de lederwarenzaak van Veldhuis senior, vandaag de dag is de winkel uitgegroeid tot een toonaangevende sportspeciaalzaak in de IJmond met expertise op het gebied van running, voetbal, tennis, indoorsporten en wandel.

“In deze takken van sport zijn wij écht specialist. Op de winkelvloer hebben wij dan ook een professioneel team van sportspecialisten, waaronder  sportpodologen. Advies op maat en blessurepreventie zijn onze pijlers. Hierin hebben wij in de loop der jaren dan ook gericht geïnvesteerd in de vorm van diverse voetanalysesystemen”, aldus eigenaar Peter Veldhuis.  

De sportzaak is regionaal ook zeer betrokken en ondersteunt meerdere sportclubs en initiatieven op het gebied van sport.

Het team van Intersport Veldhuis nodigt u van harte uit om samen in het weekend van 26 tem 27 mei het 45-jarig jubileum  te komen vieren.

Intersport Veldhuis

Breestraat 10-14

Beverwijk

0251-221450

www.intersportveldhuis.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *