H1 Kampioen!
Dames 3 dwingt promotie af naar 1e klasse
29 april 2018

Jeugdkampioenen 2017-2018

Verleden week zaterdag 21 april werd zowel MC1 als CMV N4-1 kampioen.

MC1 deed dit in een bloedstollende wedstrijd tegen Compaen. Een wedstrijd waar de spanning in alle sets van afdroop. De meiden stonden, voordat de wedstrijd begon, gelijk met Compaen kwa punten, maar hadden een iets beter set gemiddelde. Ze hadden aan 2-2 voldoende. Het setverloop was erg spannend via 0-1, 1-1, 1-2 werd het 2-2 en daarmee waren onze meiden kampioen.

CMV N4-1 deed dit door op overtuigende wijze. De gehele competitie stond het team bovenaan. Klasse meiden. Het kampioenschap werd uitbundig gevierd, dat begrijpen jullie wel. Het bleef nog lang onrustig in Koog aan de Zaan!

Ook MC3 werd eerste in de poule, echter doordat er 3 jongens in het team stonde ingeschreven konden zij geen kampioen worden. (ondanks dat er steeds maar slechts 2 jongens in het veld stonden). Voor de kids erg jammer, maar regels zijn regels .

We hebben ze toch nog even in het zonnetje gezet, want dat hebben ze dik verdiend!