Slecht weer protocol
13 december 2017
24 februari 2018

In memoriam Erwin van Heerwaarden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Erwin van Heerwaarden, sponsor en oud voorzitter van Odin, gisteren onverwachts is overleden.

Tijdens het hardlopen in de Heemskerkse duinen is Erwin onwel geworden. Voorbijgangers vonden hem. Hulp was snel ter plekke, maar deze konden helaas geen hulp meer bieden.

Erwin was zeer betrokken bij de volleybalsport. Eerst als speler en later als voorzitter van Odin Volleybal. Daarnaast heeft hij menig volleyballer/ster met een blessure behandeld vanuit zijn professie als fysiotherapeut. Ook na zijn actieve bijdrage in het volleybal, bleef hij het lokale volleybal steunen als sponsor. Wij zullen Erwin herinneren als een zeer betrokken en bevlogen man.

Wij wensen zijn kinderen, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bestuur Volleybal Vereniging Jonas