Jonas Oliebollentoernooi 27 december 2017

jeugd: sport- en spelmiddag van Jonas 9 december
19 november 2017

Jonas Oliebollentoernooi 27 december 2017

Ook deze winter organiseert Jonas weer een spetterend Oliebollentoernooi.
Voor de jeugd wordt dit georganiseerd op woensdag 27 december van 17:00-19:00 door de Jeugdcommissie.
Nader berichtgeving hierover volgt nog.
Voor de Senioren vindt het toernooi dit jaar plaats op woensdag 27 december vanaf 19 uur, in de vertrouwde Sporthal de Walvis in Beverwijk.
Inschrijven kan per team (min. 6 personen) in drie categorieën:
laag                   (niet-volleyballende vriendteams, recreanten)
midden/laag      (voor mensen die een beetje kunnen volleyballen)
midden/hoog     (voor mensen die het een beetje beter kunnen)
Inschrijven is zo gepiept: stuur een e-mail naar jonasfeestcommissie@gmail.com (of reply op deze mail) en wij regelen de rest. Geef bij je inschrijving aan in welke categorie je geplaatst wilt worden en wat je team naam is. De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 23 december.

Let op! Ook dit jaar vragen wij een klein bedrag aan inschrijfgeld: €15,- per team. Voor dit bedrag regelen wij alles en zorgen vanzelfsprekend ook voor de nodige versnaperingen (natuurlijk ontbreken de heerlijke oliebollen niet!). Het inschrijfgeld kan contant (en liefst gepast) worden voldaan bij de aanvang van het toernooi in de Walvis.
Net als vorig jaar, is dit toernooi voor alle leden van Jonas, maar ook voor iedereen daarbuiten: dus spread the word! Voetballers, vrienden, familie en andere gezellige en sportieve mensen zijn allemaal van harte welkom!
Wij hopen dat jullie je net zo massaal aanmelden als vorig jaar en we zijn ook dit jaar weer benieuwd naar de originele en spetterende namen die voor de teams verzonnen worden (-: Wacht ook niet te lang, wat vol=vol!
NB Voor de jeugdleden wordt een apart toernooi georganiseerd. Hierover volgt apart informatie vanuit de jeugdcommissie (of dit is al gebeurd).

Wij hebben er in ieder geval veel zin in en hopen velen van jullie te zien de 27e!
Met hartelijke groeten,
Feestcommissie vv Jonas