Dames 1 maakt zich op voor nieuw seizoen.

Jaarverslag beachvolleybal zomer 2017
23 augustus 2017
Begroting 2017-2018
3 september 2017

Dames 1 maakt zich op voor nieuw seizoen.

Dames 1 heeft zich deze zomer nauwelijks vakantie gegund. Tot juli was er elke maandagavond bootcamp in de Castricumse duinen en op 2 augustus zijn de trainingen alweer gestart. Zonder trainer Simon (vakantie!?!) zijn de trainingen gewoon door gegaan met diverse invallers en op eigen kracht. Op 13-9 staat een oefenwedstrijd tegen Compaen op het programma (1900 uur in de Walvis) en op 16-9 een oefen driekamp in Harderwijk. Op 22-9 start de competitie dan met de eerste thuiswedstrijd en zal dames 1 haar plek in de derde divisie weer stevig neer zetten (bij de bovenste vier?).

De tegenstanders zijn voor een deel nieuw in de poule. Zo komt Compaen (Oostzaan) uit de 2de divisie evenals Forza Hoogland erbij. Spaarnestad d3 is gepromoveerd uit de promotieklasse en Vives komt uit een andere derde divisie poule waar zij afgelopen seizoen tweede zijn geworden. Doordat Armixtos (Amsterdam) toch nog promoveert naar een 2de divisie is Woerden d2 toegevoegd vanuit de promotieklasse.

Jonas Dames 1 start ook niet onveranderd. Door instroom van buiten en terugkomen van geblesseerde, reizende en zwangere was de selectie voor dit seizoen zeer groot. Het is mooi om te merken dat Jonas een grote aantrekkingskracht heeft bij de dames.

Sanne Keizer is zwanger en slaat dit seizoen over. Linda de Boer, Ellen Schoen en Ilonka Vd Kolk gaan dames 2 versterken. Ivanka Kramer is gestopt. Kiki Visser (geen jeugdlid meer) zal mee trainen en zonodig en waar mogelijk bij de wedstrijden aansluiten.

Winnie Assendelft was een half seizoen overgekomen van Zaanstad en blijft bij Jonas. Ook Danielle Boldewijn blijft na een jaar try-out vanuit Amsterdam. Nieuwe instroom komt van Zaanstad. Kaira vd Pal, Inge vd Outenaar en Lisanne Adams zijn overgekomen. Lisanne is zwanger en zal dit seizoen nog niet starten. Marije Bloem is terug na zwangerschap. En natuurlijk is Floor Otten uit gereisd en zal weer aansluiten. De selectie ziet er dus voor het nieuwe seizoen als volgt uit:

Judith Blansjaar          27 jaar        1.79            spelverdeler

Floor Otten                 31 jaar         1.64           spelverdeler

Kiki Visser                    18 jaar         1.78           spelverdeler (mee trainen)

Cecile Blansjaar          29 jaar         1.75          midden

Marije Bloem              32 jaar         1.85          midden

Nicky Krikke                23 jaar         1.80          midden

Inge vd Outenaar      29 jaar         1.70           libero

Kirsten Hoogland       34 jaar         1.78          diagonaal

Danielle Boldewijn    22 jaar         1.68           buitenaanvaller

Josefien vd Putten    26 jaar         1.78           buitenaanvaller

Winnie Assendelft    22 jaar          1.79          buitenaanvaller

Kaira vd Pal                24 jaar          1.75          buitenaanvaller

Simon Visser              54 jaar          1.90          trainer/coach

Het wedstrijdprogramma is te vinden op de website van Jonas of op de app van de Nevobo.

Dames 1 hoopt ook dit seizoen weer veel publiek op de tribune te zien en te horen.

Wij beloven jullie veel kijk spektakel!!!!