Nieuwe Rubriek op de site “uit de oude doos”
11 april 2017
foto jeugdkamp mei 2017
12 augustus 2017
Alles

Battle Of The Sports op 1 juni a.s.

Beste heer/mevrouw,

 

Mijn naam is Emma van der Heijden. Ik studeer aan de hbo opleiding Vrijetijdsmanagement aan Hogeschool InHolland in Diemen. Voor een schoolproject moeten wij als projectgroep een omnisportevenement organiseren. Als projectgroep organiseren wij dit sportevenement voor het goede doel: Stichting Opkikker.  

 Ons evenement heet ‘Battle of the sports’ en wordt gehouden in sporthal De Waterakkers in Heemskerk. In de avond organiseren wij verschillende sport activiteiten voor jongerenHet evenement vind plaats op donderdag 1 juni van 19:30 tot 22:00 uur. Wij zijn er ons van bewust dat dit wellicht te kort dag is voor veel mensen. 

Echter zijn we  nog heel hard opzoek naar teams!
Dus willen wij bij deze iedereen van uw vereniging uitnodigen om deel te nemen aan dit evenement! De entree is 20 euro per team, wat geheel naar het goede doel gaat. Een team kan bestaan uit 4/5 personen. Met als hoofdprijs 5 tickets van Cineworld!
Inschrijven kan via onze email: battleofthesports2017@gmail.com  

 Voor meer informatie over het evenement kunt u terecht op de facebook pagina: www.facebook.com/battleofthesports2017 (het zou op prijs gesteld worden als dit misschien gedeeld kan worden via media kanalen)

 Met vriendelijke groet, 

Emma van der Heijden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *