EHBO koffers/dozen op alle trainingslocaties

Dress To Impress Volleybaltoernooi – The Setfighters
21 februari 2017
Extra shirt sponsor voor Dames 1
11 april 2017
Alles

EHBO koffers/dozen op alle trainingslocaties

Als vereniging zijn we zelf verplicht om te zorgen dat EHBO spullen aanwezig zijn, zowel bij de wedstrijden als de trainingen. De beheerder van de sporthal is niet altijd aanwezig en kan daarom niet altijd een helpende hand bieden.

Op verzoek van het bestuur heeft Peter Gelten gezorgd dat alle trainingslocaties voorzien zijn van een EHBO koffer of doos, met als extra een aantal icepacks. In de Kinheim en Walvis bevindt zich een koffer met daarin de icepacks, en in de Waterwijk en Bachplein een EHBO doos met een aantal losse ice packs. De koffers/dozen zijn geplaatst in één van de balkenkasten.

Deze EHBO spullen zijn om bij een ongeval of blessure, tijdens training en wedstrijden (ook voor de bezoekende vereniging!), de eerste helpende hand te bieden. We gaan uit van een eerlijk en fair gebruik en dat de inhoud netjes blijft.

Mocht iets van de inhoud op dreigen te raken stuur dan een mail naar  bestuur@vvjonas.nl met wat op dreigt  te geraken. Er zal dan voor worden gezorgd dat het tekort zo snel mogelijk wordt aangevuld.

Bestuur vv Jonas.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *