Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen ’17-’18

Betreft: Uniek Volleybal Buitentornooi voor gemengde recreantenteams in de Belgische Ardennen 9-10-11 juni
28 januari 2017
Te weinig spelers voor de wedstrijd?
5 februari 2017

Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen ’17-’18

Vanaf seizoen 2017-2018 stapt de NeVoBo met de volledige zaalcompetitie helemaal over op DWF via de variant ‘Resultaat Invoeren’.

Na de introductie in 2013 en de daarop volgende verbeteringen, heeft inmiddels zo’n 63% van alle volleybalclubs in ons land de voordelen van werken met het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) ontdekt: eenvoudig en tijd- én kostenbesparend. Vanaf seizoen 2017-2018 stappen we met de volledige zaalcompetitie helemaal over op DWF via de variant ‘Resultaat Invoeren’, waar geen WiFi voor nodig is. Voor clubs die nog niet met DWF werken, is het dus handig om de komende maanden vast te oefenen met ‘Resultaat invoeren’ op het digitale wedstrijdformulier.

Kijk voor meer informatie op de website!