Betreft: Uniek Volleybal Buitentornooi voor gemengde recreantenteams in de Belgische Ardennen 9-10-11 juni

Slecht weer en competitie wedstrijden!
13 januari 2017
Te weinig spelers voor de wedstrijd?
5 februari 2017
Alles

Betreft: Uniek Volleybal Buitentornooi voor gemengde recreantenteams in de Belgische Ardennen 9-10-11 juni

Bure, 20 januari 2017

 

Beste volleybal(l)(st)ers,

In de wandelgangen hebben wij vernomen dat het Blokkeer-Duinrell Toernooi met ingang van dit jaar niet meer doorgaat. Wij vinden het natuurlijk heel spijtig om te horen, dat er aan zo een warm, succesvol en omvangrijk toernooi een einde is gekomen. Via betrouwbare bronnen die nauw betrokken waren bij de Blokkeer-Duinrell organisatie, hebben wij gegevens ingewonnen. Camping Parc La Clusure wil jullie dan ook een mooi Volleybal alternatief aanbieden.

Een uniek Volleybal Buitentornooi voor gemengde recreantenteams in de Belgische Ardennen! Hierbij willen wij jullie als voormalig deelnemer aan het Blokkeer Duinrell Toernooi dan ook van harte uitnodigen voor de 18de editie van het Volleybal Buitentornooi op Parc La Clusure! Op 290 kilometer afstand van Utrecht en 170 kilometer afstand van Antwerpen ligt de met 5 sterren bekroonde ANWB camping Parc La Clusure. De camping is gelegen in een prachtige vallei aan de oevers van het riviertje de L’Homme tussen de toeristische plaatsjes Saint-Hubert en Rochefort. De eigenaren hebben Parc La Clusure in ruim 25 jaar uitgebouwd tot een unieke familiecamping die garant staat voor een onvergetelijke vakantie in de Belgische Ardennen.

De camping beschikt over schoon luxe sanitair, een verwarmd buitenbad, verlichte tennisbanen en een uitgebreid animatie- en buitensportprogramma. Daarnaast is er een gezellige bar en restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje. De 18de editie van het Volleybal Buitentornooi wordt gehouden in het weekend van 9, 10 en 11 juni 2017! Dit jaar zal het Volleybal Buitentornooi niet alleen een spannende editie worden maar ook een bijzondere editie. Parc La Clusure viert namelijk haar 25-jarig jubileum! Via onze website- en Facebookpagina wordt u volledig op de hoogte gehouden omtrent het 25-jarig jubileum van Parc La Clusure. Het tornooi is bedoeld voor gemengde recreantenteams.

De gekozen spelvorm is 6 tegen 6. Een team bestaat uit minimaal twee dames in het veld. Er is ruimte voor maximaal 24 teams. De teams worden ingedeeld op twee niveaus: basis en gevorderd. Het inschrijfgeld bedraagt € 120,00 per team. Bijgaand vindt u het inschrijfformulier voor het Volleybal Buitentornooi. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 12 mei a.s. Geef u snel op, want vol is vol! Bij deelname is het huren van een kampeerplaats (incl. 8 personen) gratis. U kunt ook kiezen voor een verblijf in een luxe accommodatie tegen een gereduceerd tarief. De tarieven staan vermeld op het inschrijfformulier.

Op zaterdag is er live muziek. De geweldige coverband “Tape That” verzorgt dan een spetterend optreden (voor meer informatie: http://tape-that.nl/). Klinkt een goed georganiseerd tornooi, met een gezellige sfeer en als muziek in de oren? Kom dan naar de mooiste camping van de Ardennen voor een onvergetelijk weekend! Graag tot ziens op camping Parc La Clusure!

 

Met sportieve groet, Camping Parc La Clusure Organisatie Volleybal Buitentornooi 2017

bij interesse, onderstaande formulier invullen en opsturen naar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *