Meisjes MC1 Winterkampioen!
Heren 2 overwintert in bekertoernooi
23 december 2016

Grote clubactie 2016

Met een doel van € 500,- opbrengst voor ogen zijn we gestart met de Grote Clubactie 2016. We zijn er heel trots op dat we als vereniging dit bedrag ruimschoots hebben gehaald. We mogen maar liefst € 956,19 tegemoet zien. Wij willen iedereen bedanken die een lot heeft gekocht en daarmee een bijdrage heeft geleverd aan het kunnen organiseren van jeugdactiviteiten en de aanschaf van extra materiaal. Daarnaast hopen we dat er op een aantal loten een mooie prijs is gevallen. Mocht je het nog niet gecheckt hebben, kijk dan op www.clubactie.nl.

Op de Grote Clubavond voor alle sportverenigingen uit de regio hebben we ook nog een loterij gewonnen en daarmee een kadobon van € 200,- te besteden bij Intersport Veldhuis.

Afgelopen maandag hebben wij het jeugdteam bezocht dat de prijs in ontvangst mocht nemen voor het team met de meest verkochte loten. Jonas N4 wist maar liefst 78 loten te verkopen en heeft hiermee het bowlinguitje gewonnen. Individueel heeft teamlid Mieke Schaefers de meeste loten verkocht, op de voet gevolgd door Anna de Weert. Van harte gefeliciteerd en veel plezier met het bowlen!!

Chantal en Jolanda

Volleybalvereniging Jonas