Nuttige informatie en Prettige feestdagen

30 december 2016

Nuttige informatie en Prettige feestdagen

Beste leden,

Nu 2016 ten einde loopt is het goed om even achterom te kijken.

De teams draaien lekker mee in de competitie, uitzondering daar gelaten, maar bij alle teams, en ik zie de laatste tijd nog al eens wat teams spelen, zie ik veel inzet en enthousiasme.

Bij de jeugd, die 2 x een halfjaarscompetitie spelen, hebben we zelfs drie winterkampioenen! Meisjes MC1 en MC2 en bij de CMV N5-1. Dat is een schitterend resultaat en allemaal gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Na de kerstvakantie nieuwe rondes met nieuwe kansen.

Via de website en social media (Facebook/twitter) proberen we jullie van de noodzakelijke informatie/gebuertenissen op de hoogte te houden. Normaal hadden jullie ook al minstens 2 nieuwsbrieven kunnen verwachten, echter is dit er helaas niet van gekomen.

Mocht iemand zich geroepen voelen en zin hebben om dit op te pakken, stuur dan even een mail. Misschien wel iets voor een student/studente journalistiek of media! 🙂

Van een aantal belangrijke zaken wil ik jullie ook via deze mail informeren:

• Vrijwilligers bedank BBQ was wederom een succes. Met dank aan Slagerij Brantjes voor het sponsoren van het vlees.
  • Jonas motortoertocht werd onder mooie en gezellige omstandigheden gereden. Bert bedankt voor de organisatie.
  • op 7 september organiseerde wij in samenwerking met Intersport Veldhuis en Mizuno een succesvolle schoenenpasavond. Maar liefst 28 leden hebben zich nieuwe schoenen laten aanmeten!
  • ALV goed verlopen, waarbij de nieuwe jeugdcommissie is geĂŻnstalleerd. Ivanka, Monique, Arina, Chantal en Marina veel succes.
  • Naast Cecile Blansjaar hebben we Ab Buwalda bereid gevonden om zich als mannelijk vertrouwenspersoon beschikbaar te stellen. Beiden zijn te bereiken via vertrouwen@vvjonas.nl.
  • 19 oktober organiseerde wij in samenwerking met Croonenburg een smashbalclinic. Clinic was leuk en goed. Opkomst viel wat tegen, volgend jaar doen we een nieuwe poging.
  • Op 28 november kwam Zwarte Piet op bezoek bij de training. met mooie gedichten en lekkernijen werd het een geslaagde avond met vele blije gezichten. Helemaal top. Zwarte Pieten bedankt dat jullie ij ons langs kwamen.
  • 3 december: Gezellige CMV toernooidag in de Walvis. Daar moet je echte eens gaan kijken.
  • Alle sporthallen en trainingslocaties (Walvis, Kinheim, Waterwijk en Bachstraat) zijn voorzien van een EHBO koffer of doos met kompressen. Graag na gebruik een mail naar het bestuur zodat met name de kompressen tijdig aangevuld kunnen worden. EHBO koffers en dozen bevinden zich in de Jonas materiaal kasten. Peter Gelten dank voor het regelen en organiseren hiervan.
  • Diverse sponsor acties waren zeer succesvol (Dank aan iedereen die hier zijn steentje aan heeft bijgedragen):
    • Rabo fietstocht: €475,-
    • Deen jeugdpsonsoractie: €774,15
    • Grote Clubactie: €956,19 en daarnaast een loterijprijs van Intersport Veldhuis voor €200,- aan materialen. CMV N4 is de winnaar geworden van het bowling teamuitje. zij hadden als team de meeste loten verkocht. Jolanda en Chantal dank voor de organisatie.
    • Jumbo actie “sparen voor je vereniging”: loopt nog, opbrengst nog niet bekend.

Zo zijn jullie op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Houd de social media en/of website in de gaten voor nieuwe updates.

Ik heb hierboven al diverse namen genoemd, maar niet iedereen. Om een vereniging draaiende te houden zijn vele handen  en denkkracht nodig. Dank aan allen die zich hier weer voor hebben ingezet het afgelopen jaar. Helemaal top!

A.s. woensdag 28 december staat het oliebollentoernooi gepland. Een gezellig en sportief moment om het jaar goed af te sluiten. Van 17:00 tot 19:00 gaat eerst de jeugd aan de slag, vanaf 19:00 de senioren. De jeugdcommissie en Dames 2 zijn druk met de organisatie, Super en alvast bedankt. Natuurlijk zullen ook dit jaar de oliebollen niet ontbreken. Hans Keur alvast bedankt voor het regelen hiervan.

Nog 1 belangrijke mededeling:

26 (2e kerstdag) en 28 december (oliebollentoernooi) is er geen trainen voor zowel de jeugd als senioren. Maandag 2 en woensdag 4 januari is er geen trainen voor de jeugd ivm de kerstvakantie.

Mocht ik jullie niet meer spreken komende woensdag dan wens ik jullie allen fijne en gezellige feestdagen en een sportief en gezond 2017.

Groetjes Hans Kramer