Inschrijven voor oliebollentoernooi op 28 december a.s.
11 december 2016
Grote clubactie 2016
23 december 2016

Meisjes MC1 Winterkampioen!

MC1 bestaat uit Marit Brandjes, Anne van de Wetering, Anne van Garderen, Noa Giezen, Michelle Akkermans, Emma van Zijl en Crystel Koops
Deze toppers hebben in de eerste ronde van de competitie bijna geen punten weggegeven waardoor ze niet van de eerste plaats af geweest zijn.
De laatste wedstrijd was dus eigenlijk een formaliteit maar moest voor de eer natuurlijk wel gewonnen worden.
Op zaterdag 17 december gingen we dus met het hele team en een delegatie van ouders richting Amsterdam waar de laatste wedstrijd van de competitie gespeeld moest worden.
Na een spannende wedstrijd werd met 3-1 gewonnen en konden we eindelijk officieel een kampoensfeestje bouwen. In de kantine werd geproost met (kinder) champagne uit “echte” champagne glazen en werd gesmikkeld van de kampioenstaart!
In de tweede helft gaat het team een stapje hoger spelen, heel veel succes in de hoofdklasse!