Jumbo klanten gaan sparen voor uw sportvereniging!

Zaaldienst en fluitschema seizoen 2016-2017 beschikbaar
6 november 2016
Geen trainen op 5 december
9 november 2016

Jumbo klanten gaan sparen voor uw sportvereniging!

Beste Leden,

Na de DEEN Beverhof actie (we weten nog niet hoeveel dit heeft opgeleverd, maar dat laten we jullie zo snel mogelijk weten) doen we vanaf woensdag 2/11 t/m dinsdag 6/12 mee aan de JUMBO actie om te sparen voor Jonas. Samen met familie en vrienden kunnen jullie sparen voor sportartikelen en ander relevant materiaal.
Voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie stelt Jumbo onder de deelnemende sportverenigingen in onze regio een te verdelen budget beschikbaar. JUMBO zorgt voor voldoende aandacht voor deze actie.

Hoe werkt de actie
Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van € 10,- een ‘Sparen voor je Sportvereniging’ sportpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kan je heel eenvoudig de punten toewijzen aan Jonas.
Hoe meer punten jullie verzamelen, hoe meer wij kunnen besteden aan sportartikelen en ander relevant materiaal. Aan het einde van de actie wordt het beschikbare budget over alle deelnemende sportverenigingen verdeelt op basis van het aantal ontvangen sportpunten.
Mocht je boodschappen doen bij de JUMBO, geef je sportpunten  aan Jonas. Daarnaast kan je natuurlijk ook familie, vrienden, kennis, buren etc enthousiast maken om voor Jonas te sparen.

Dank alvast voor je steun, namens de vereniging.
Groet Hans Kramer
jumbo