Smashbal clinic 19 oktober, vrijwilligers gezocht
3 oktober 2016
Alles

Jonas Vertrouwenspersoon

Beste leden,

Als bestuur vinden wij het belangrijk dat er een veilig sportklimaat aanwezig is bij Jonas. Iedereen moet erop kunnen vertrouwen dat hij/zij kan sporten in een veilige en sportieve omgeving. Daarom hebben wij voor onze leden, vrijwilligers, trainers, bestuursleden maar ook voor de ouders/toeschouwers een aantal normen en waarden opgesteld. Overschrijding van deze normen en waarden wordt beschouwd als grensoverschrijdend gedrag
Mocht je worden geconfronteerd met grensoverschrijdend gedrag en kom je er samen niet uit, dan kan je dit melden aan het bestuur of eventueel via een van onze vertrouwenspersonen. Op dat moment zal het protocol behorend bij grensoverschrijdend gedrag worden gehanteerd.
Zie de bijlage voor de normen en waarden, inclusief het protocol.

Naast Cecile Blansjaar (D1) hebben wij met ingang van dit jaar ook een mannelijke vertrouwenspersoon, in de persoon van Ab Buwalda (H6). Beide zijn te bereiken onder vertrouwen@vvjonas.nl.

In de ALV van 7 september j.l. zijn deze normen en waarden, inclusief het protocol behorend bij grensoverschrijdend gedrag vastgesteld. Deze zal dan ook worden opgenomen in ons Huishoudelijk reglement en op de Jonas site worden gepubliceerd.

Aan een ieder wordt verzocht om kennis te nemen van de normen en waarden en hier naar te handelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *