Deen jeugdsponsoractie Beverhof
22 september 2016
Training locatie week 3-5 oktober -> Kinheim/ sportbox
30 september 2016

Spelregels (en uitleg avond 27/9)

Beste leden,

problemen met het hanteren van de spelregels tijdens het fluiten?

Extra uitleg nodig over de (nieuwe) spelregels?
Volgende week dinsdag 27/9 organiseren wij een informatieavond over de volleybal spelregels .

Waar: sporthal de walvis

Tijd: van 19.30-21.00

Heb je specifiek onderwerpen die je graag behandeld wilt hebben, stuur een mail en we zetten het op de agenda.

Bijgaand tref je een overzicht met de nieuwste “vereenvoudigde” spelregels. Bereid je vast goed voor op je eerste competitie wedstrijden en neem deze door of kom naar de info avond.

Groet Hans Kramer & Robin den Blanken
Begin doorgestuurd bericht:

Onderwerp: Aanpassingen spelregels n.a.v. startbijeenkomsten

Beste (wedstrijd)secretaris,

Het seizoen 2016-2017 staat nu echt op het punt van beginnen. Nee, we zijn natuurlijk al gestart met de bekerwedstrijden en mogelijk wat verplaatste wedstrijden.

In de afgelopen 2,5 week zijn er 5 startbijeenkomsten voor officials in het land geweest.

Daar zijn de nieuwe spelregels uitvoerig besproken, wat mooie discussies opleverde. Dank daarvoor!

Daaruit voortvloeiend is er door de taakgroep Spelregels nog een aantal aanpassingen in (voornamelijk de commentaren van) de spelregels doorgevoerd.

Speciale aandacht wordt gevraagd aan de toevoeging op de spelregel omtrent het schermen (spelregel 12.5.1). Maar uiteraard wordt geadviseerd alle aanpassingen nog even door te nemen.

Alle veranderingen zijn weer verwerkt in de

–      Spelregels – Topdivisie en lager

–      Overzicht wijzigingen spelregels – Topdivisie en lager

–      Handleiding en Instructie Arbitrage – Topdivisie en lager

En daarnaast is ook hetnieuwsbericht met een samenvatting van de belangrijkste wijzigingengeupdate.

Fijn seizoen gewenst!

Met vriendelijke groet,