Deen jeugdsponsoractie Beverhof
22 september 2016
Alles

volleybalschoenpasavond 7 september

Beste leden,

Hierbij nog extra informatie over de volleybalschoenpasavond die op 7 september a.s. van 19:00-21:00  in samenwerking met Intersport Veldhuis en Mizuno wordt georganiseerd tijdens de trainingsavond in de Walvis. zie bijlage.

Tijdens deze avond is het mogelijk om Mizuno volleybalschoenen te passen, uit te proberen en eventueel aan te schaffen. Er is geen verplichting tot koop. De specialisten van Mizuno willen ook graag van jullie vernemen wat je van de schoenen vindt.

Mizuno neemt 5 modellen in alle maat series mee.

Mocht je tot koop overgaan, dan kan je een reservering maken en 2 dagen later de schoenen afhalen en betalen bij intersport Veldhuis aan de Breestraat in Beverwijk.

Reserveer je op deze avond een paar nieuwe Mizuno vollebalschoenen dan ontvang je een aantrekkelijk korting van maar liefst 20%.

Onder diegene die tijdens deze avond een paar schoenen uitproberen, worden 2 kaarten verloot voor de poule wedstrijden van het EK volleybal kwalificatietoernooi heren dat op 25 september in topsportcentrum Koog aan de Zee wordt gehouden. Het Nederlandse heren speelt dan tegen Turkije en daarnaast speelt Wit Rusland tegen Oostenrijk.

Geef bij het ophalen en betalen aan dat je van Jonas bent, want ook deze aanschaf telt mee in de sponsoring voor Jonas.

Daarnaast goed om nog even te melden dat Jonas leden altijd 10% korting krijgen op hun volleybalsport aankopen bij Intersport Veldhuis.

groet Hans

Brief van club naar leden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.