uitnodiging ALV, schoenen passen en start seizoen

Vakantie? het is zo om……
27 juli 2016
Stukken ALV 8/9
21 augustus 2016

uitnodiging ALV, schoenen passen en start seizoen

Beste leden,

Ondanks dat we niet kunnen spreken van een top zomer hoop ik dat iedereen heeft kunnen genieten van de vakantie en mogelijke vrije tijd die hij/zij heeft gehad (of nog heeft).

Volgende week maandag (22/8) starten we met de trainingen voor het seizoen 2016-2017. Van de TC hebben jullie allemaal een indeling gehad en weet je waar en wanneer je moet trainen.

Aan het begin van het seizoen houden we ook onze Algemene Leden Vergadering. Dit jaar staat deze gepland voor donderdag 8 september a.s. om 20.00 in de Walvis te Beverwijk.
Hierbij nodig ik jullie uit voor de ALV. Bijgesloten treffen jullie de agenda. De stukken zullen de komende tijd op onze site www.vvjonas.nl beschikbaar komen.
Mocht je verhinderd zijn graag afmelden bij het secretariaat via secretariaat@vvjonas.nl

Agenda ALV 8 september 2016 pdf bestand
Tevens wil ik jullie attenderen op de gelegenheid om nieuwe volleybal schoenen te passen, proberen en aan te schaffen met een aantrekkelijke korting.
Op woensdagavond  7 september komt Intersport Veldhuis samen met een vertegenwoordiger van Mizuno naar de Walvis zodat je tijdens de training schoenen kunt passen en proberen.
Mochten ze bevallen dan kan je met een aantrekkelijke aanbieding de schoenen aanschaffen. Definitieve tijden worden nog doorgegeven.

Nog veel plezier de komende dagen met het olympisch (beach)volleybal en mogelijk geeft dit ons inspiratie om komend seizoen mooie successen te boeken.

groet en alvast een fijne start met de trainingen,
Hans Kramer