Dinto: 2 tegen 2 Paastoernooi
22 maart 2016
Goede start voor Oranje damesteams op Gstaad Major
7 juli 2016
Alles

Nevobo.nl en Volleybal.nl gelanceerd

Het is het zover! Twee nieuwe websites: Nevobo.nl en Volleybal.nl. Daarmee hebben we een speciale online plek voor iedereen die het volleybal mogelijk maakt op Nevobo.nl én een platform voor de volleyballers en volleyballiefhebbers op Volleybal.nl.

nevobo.nl
De vele onderwerpen die vooral informatief zijn en/of functioneel voor onder meer clubbestuurders- en functionarissen, officials, trainers en coaches, vakdocenten en organisatoren kunnen vanaf vandaag terecht op deze website. De site is te openen op alle devices en heeft een nieuw uiterlijk. Naast veel functionele informatie, vind je hier ook onder andere de spelregels, reglementen, informatie over opleidingen, bijscholingen, bijeenkomsten en meer. Als je voorheen een inlog had voor de website nieuw.nevobo.nl, kun je nu ook inloggen op nevobo.nl. Alle bestaande functionaliteiten zijn ook hier gewoon beschikbaar. We hopen hiermee een duidelijke plek te bieden voor de vele informatie die we hebben en horen graag wat je ervan vindt en/of er zaken zijn die we zouden kunnen toevoegen!

volleybal.nl
Het vernieuwde volleybal.nl is ontwikkeld voor de volleyballer en volleyballiefhebber! Centraal staan de competitie, toernooien en ‘alles wat leeft’ binnen de volleybalcommunity. Ook deze site is in een nieuw jasje gegoten en nu helemaal geschikt voor alle devices. We hopen dat volleybal.nl de belangrijkste online plek wordt voor iedereen die geïnteresseerd is in volleybal, beachvolleybal en zitvolleybal. Van het laatste volleybalnieuws, interessante achtergrondartikelen, Oranje, de gekste berichten op social media, de leukste volleybalfilmpjes, foto’s en verhalen en niet te vergeten… de competitie. Als je je eenmalig aanmeldt (rechtsboven), kun je daarna je favorieten instellen, teams volgen en je favorieten beheren.

 

Bron:
https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/nieuwe-websites-nevobo-nl-en-volleybal-nl-live

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *