Intersport Veldhuis verlengd sponsorcontract met vv Jonas.

De eerste winterkampioen!
22 maart 2016
Dinto: 2 tegen 2 Paastoernooi
22 maart 2016

Intersport Veldhuis verlengd sponsorcontract met vv Jonas.

Prachtig nieuws! Intersport Veldhuis heeft de sponsor overeenkomst met vvJonas met drie jaar verlengd. Als mede shirtsponsor vindt Intersport Veldhuis het leuk en belangrijk om de lokale sportverenigingen te ondersteunen. Peter Veldhuis hoefde er dan ook niet lang over na te denken om de overeenkomst te verlengen.

De invulling wordt wel wat anders, we krijgen een deel direct toegewezen en het andere deel kunnen jullie als leden bij elkaar verdienen door je aankopen bij Intersport Veldhuis te doen. Naast de gebruikelijke korting van 10% die jullie als lid van Jonas al ontvangen voor je volleybal aankopen (m.u.v. aanbiedingen), gaat er ook 10% van jullie aankoop in de pot voor vvJonas. Het enige dat jullie hiervoor moeten doen is bij de kassa melden dat je van Jonas bent. De verkoper(ster) maakt dan een kopiebon en verzamelt deze.

Ook de online aankopen uit het Jonas pakket (trainingspakken, tassen etc) die je bij Intersport Veldhuis plaatst, tellen hierbij mee. Hiervoor hoef je geen bonnen in te leveren, maar gaat de registratie automatisch. Dus op naar Interpsort Veldhuis aan de Breestraat 10 in Beverwijk of klik op de button aan de rechterzijkant om je online bestelling te plaatsen uit het Jonas pakket.

Sponsoring is voor onze vereniging belangrijk. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om extra activiteiten te doen.